Ga naar de inhoud

Marouane Fellaini is besmet met coronavirus: "Het gaat goed met me"

 zo 22 maart 2020 08:34
Fellaini
Marouane Fellaini werd gisteren bij zijn terugkeer in China meteen gecontroleerd op corona.

Marouane Fellaini heeft bij zijn terugkeer in China positief getest op het coronavirus. Hij vertoont uiterlijk geen symptomen van het virus en voelt zich dus goed, maar hij is wel naar het ziekenhuis van Jinan afgevoerd, waar hij wordt verzorgd en in quarantaine gehouden.

Marouane Fellaini verbleef de voorbije weken in Dubai, waar hij zich schuilhield voor het coronavirus dat in China woedde. Gisteren keerde de voormalige Rode Duivel terug. Bij aankomst werd Fellaini meteen getest op corona en weggevoerd voor een verplichte quarantaine van 14 dagen.

 

Maar die test leverde dus een positief resultaat op, zo bevestigde zijn club Shandong Luneng. "Zijn lichaamstemperatuur is normaal en hij heeft ook geen andere ongemakken", lezen we. "Hij wordt opgevolgd en behandeld door een gespecialiseerd ziekenhuis."

 

"Fellaini wil graag zijn dankbaarheid overmaken aan alle fans en vrienden die met hem meeleven. Hij laat weten dat hij goed verzorgd wordt en dat hij ervan overtuigd is snel weer beter te worden en sterker dan ooit terug te keren!"

Fellaini: "Ik word verzorgd in het ziekenhuis"

Op Instagram plaatste Big Fella ondertussen zelf al een reactie. "Ik ben positief getest op het coronavirus. Ik ben nu terug in China en ik word verzorgd in het ziekenhuis. Ik kan verzekeren dat alles goed met me gaat."

 

"Bedankt aan alle fans, de medische staf en de club voor hun zorg en aandacht. Ik volg de behandeling nu en hoop zo snel mogelijk terug te kunnen keren als voetballer. Wees veilig iedereen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.