Ga naar de inhoud

MMA-ster McGregor "betreurt agressieve uitbarsting in New York"

 do 14 juni 2018 16:55
Conor McGregor (archief) heeft spijt van zijn agressiviteit
Conor McGregor (archief) heeft spijt van zijn agressiviteit

Conor McGregor heeft kort na de hoorzitting in Brooklyn zijn spijt betuigd over zijn aggresiviteit van begin april na een bokswedstrijd in New York. In aanwezigheid van de pers gaf de 29-jarige Ier aan "de ernst van de zaak te begrijpen", en te hopen op "een snelle oplossing."

Conor McGregror liet zich na een UFC-gevecht begin april van zijn kleinste kant zien. De Ierse MMA-bokser veroorzaakte toen flink wat heisa door samen met zijn entourage amok te maken in de catacomben van het Barclays Center in Brooklyn.

 

Daarop werd de Ier officieel aangeklaagd door de Staat New York. Vandaag volgde de eerste hoorzitting, waarin McGregor stevig aan de tand werd gevoeld. Naderhand gaf McGregor een reactie aan de verzamelde pers, maar meer dan een spijtbetuiging kon er bij de Ierse ster niet af. 

 

"Ik begrijp de ernst van de situatie, maar hoop op een snelle afhandeling van het probleem. Ik betreur mijn acties die me hier hebben gebracht." McGregor blijft vrij op borgtocht, de volgende zitting is op 26 juli.