Ga naar de inhoud

Red Panthers geraken niet voorbij de nummer 1 van de wereld, Nederland

 zo 30 mei 2021 15:46
België
einde
0-3
Nederland

De Belgische hockeyvrouwen konden vandaag niet stunten. Tegen  Nederland probeerden de Red Panthers hun goede lijn door te trekken, maar de nummer 1 van de wereld was alweer te sterk. Geen schande, Nederland sluit deze campagne zonder nederlaag af.

Het was een wedstrijd zonder inzet vandaag. België kon geen plaatsje meer zakken of stijgen in de Hockey Pro League én Nederland was al zeker van het hoogste schavot. 

 

Al was dat niet te merken op de grasmat. De Belgische hockeyvrouwen vochten voor wat ze waard waren, maar moesten toch hun meerdere erkennen in "de beste ploeg ter wereld". 

 

De Nederlandse dames kwamen al snel op voorsprong, maar botsten in de eerste helft op de vechtlust van de Belgen. In het derde kwart gaf de nummer 1 van de wereld met 2 treffers op 2 minuten dan toch de doodsteek.

 

De Red Panthers verdienden nog een eerredder, maar de wedstrijd mondde uit in een 3-0-verlies. Zo heeft Nederland deze Pro League-campagne zonder verlies afgesloten en strandt onze nationale ploeg op de 7e plaats.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.