Grappig moment op persconferentie: Fransman Camavinga is niet op de hoogte van getwist tussen Courtois en Tedesco

 zo 30 juni 2024 12:57
" "
Eduardo Camavinga was gisteren op zijn persbabbel verbaasd dat de afwezigheid van Courtois, zijn ploeggenoot bij Real Madrid, door onderling getwist met Tedesco komt.

"Hebben ze echt ruzie gehad? Wat hebben ze gezegd?". Het was een opvallend moment op de persbabbel van Eduardo Camavinga gisteren. De Franse middenvelder was duidelijk niet op de hoogte van de meningsverschillen tussen de Belgische bondscoach Domenico Tedesco en Thibaut Courtois. Camavinga en Courtois zijn nochtans teamgenoten bij Real Madrid. Bekijk het moment hieronder.  

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Franse middenvelder hoorde het in Keulen donderen toen hij hoorde van de ruzie tussen Tedesco en Courtois. Hij vroeg een Franse journalist om hem meer uitleg te geven over de situatie na de persconferentie. 

 

Camavinga was wel duidelijk optimistisch over de afwezigheid van Courtois. "Dat hij niet meedoet, is een goede zaak voor ons. Het is een heel grote doelman. Hij stopt alles!", lachte de jonge Fransman. 

Gerelateerd: