Ga naar de inhoud

The Special One trekt naar Turkije: José Mourinho als held ontvangen in Fenerbahçe

 zo 2 juni 2024 14:47
Mourinho bij zijn aankomst in Turkije.

Na zijn ontslag bij AS Roma heeft José Mourinho een nieuwe job beet. De Portugees is de nieuwe trainer van Fenerbahçe, dat dit seizoen nipt naast de titel greep. The Special One werd alvast als een held onthaald in Istanbul.

"MouTime". Zo maakte Fenerbahçe vandaag bekend dat het tijdperk van José Mourinho officieel is aangebroken in Istanboel.

 

De Portugese trainer zat sinds zijn ontslag bij AS Roma in januari zonder club. Komend seizoen krijgt hij de opdracht om Fenerbahçe weer naar de titel te loodsen in Turkije.

 

Daar zijn ze alvast door het dolle heen met hun nieuwe coach. Er werd zelfs een livestream opgestart waarop mensen de aankomst van "The Special One" op de luchthaven konden volgen.

 

Voor Mourinho is zijn job bij Fenerbahçe het elfde hoofdstuk van zijn trainerscarrière. Eerder was hij uiteraard ook al aan de slag bij onder meer Porto, Chelsea, Inter Milaan en Real Madrid.

 

Zijn laatste succes dateert wel al van het seizoen 2021-2022. Toen won hij met AS Roma de Conference League. Mag hij komend seizoen nog eens vieren in Turkse loondienst?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.