Ga naar de inhoud

"Hij begon over te geven in de kleedkamer": Kevin De Bruyne afwezig tegen Real Madrid door plotse ziekte

 di 9 april 2024 23:43

De verbazing was groot. Kevin De Bruyne stond verrassend niet aan de aftrap in het topduel tegen Real Madrid dinsdagavond. Een opvallende tactische zet van Pep Guardiola? Nee, de Rode Duivel bleek ziek. "Kevin begon over te geven in de kleedkamer", aldus zijn coach.

In een interview vooraf gaf Guardiola nog wat meer uitleg over de toestand van KDB: "Kevin voelt zich niet goed. We hadden een meeting, hij was klaar. Maar toen we arriveerden begon hij over te geven in de kleedkamer en zei Kevin dat hij niet klaar was."

 

Voor De Bruyne betekende het een wedstrijd zonder speelminuten. Hij zag vanop de bank hoe zijn ploeg een rollercoaster van een partij niet uit handen gaf. Ook Jeremy Doku, onze andere landgenoot, bleef de hele wedstrijd op de bank.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Truitje

Na de wedstrijd bleek De Bruyne wel fit genoeg om buiten te komen en rond te wandelen. Op het veld kon hij even praten met Modric en kreeg het truitje van de invaller.

 

Mogelijk was het dus maar een plotse ziekte van de middenvelder. Hopelijk er weer bij tegen Madrid?    

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: