Ga naar de inhoud

Beerschot-boys Sanusi en Weymans kijken al uit naar de derby: "We zullen laten zien wie de ploeg van 't stad is!"

 zo 7 april 2024 19:30
Ryan Sanusi en Marco Weymans
Ryan Sanusi en Marco Weymans zijn door het dolle heen met de promotie.

Antwerpenaren en Beerschot-spelers Ryan Sanusi en Marco Weymans kunnen hun blijdschap nauwelijks onder woorden brengen. "We horen thuis in de hoogste afdeling", stelt aanvoerder Sanusi, die staat te popelen om tegen Antwerp te voetballen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Na een zege in Oostende (1-2) is Beerschot zeker van de promotie. Volgend seizoen speelt de club uit Antwerpen opnieuw in de hoogste afdeling.

 

"Dit is waar wij, als een van de grootste clubs van het land, thuishoren", juichte Ryan Sanusi voor de camera.

 

De aanvoerder stond arm in arm met zijn maatje Marco Weymans. "We hebben allebei in de jeugd van Beerschot gespeeld en nu promoveren we.

 

"Ik kan nauwelijks omschrijven hoe gelukkig ik ben. Het is een van de mooiste momenten uit mijn leven", getuigt Sanusi.

Het is simpel, de mooiste derby van het land staat weer op de kalender.

Ryan Sanusi

"Ik ben opgegroeid op het Kiel, ik heb altijd dicht bij het stadion gevoetbald en ik heb altijd voor Beerschot gesupporterd", pikt Weymans in.

 

"Het is ongelooflijk hoe blij ik ben. Dat we promoveren met deze club voelt extra mooi aan, mooier dan met een andere club."

 

"Het is simpel", gaat Sanusi voort. "Volgend seizoen staat de mooiste derby van het land weer op de kalender en dan zullen wij laten zien dat Beerschot de ploeg van 't stad is en Antwerp totaal niet."


Weymans: "Zo simpel is het, zeker als Antwerp naar ons komt. Het wordt mijn eerste keer en ik zal de derby heel graag spelen."

 

"En deze keer gaan ze ons niet bestelen", sluit Sanusi in alle euforie af.

BEKIJK: Feest in de kleedkamer

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: