Ga naar de inhoud

Spanning troef in de NBA: dit zijn de 8 kwartfinalisten van het In-Season Tournament

 wo 29 november 2023 09:05
De Sacramento Kings van deze De'Aaron Fox (5) hebben het thuisvoordeel in de kwartfinales na een felbevochten zege tegen Golden State.
De Sacramento Kings van deze De'Aaron Fox (5) hebben het thuisvoordeel in de kwartfinales na een felbevochten zege tegen Golden State.

In de NBA zijn de kwartfinalisten van het allereerste In-Season Tournament bekend. De laatste wedstrijden van de poulefase zorgden vannacht voor de spanning waarop de NBA gehoopt had.

Het In-Season Tournament in de NBA werd onder meer in het leven geroepen om meer spanning te creëren in de eerste maanden van het lange seizoen.

En spanning hebben ze afgelopen nacht gekregen, want alle 8 wedstrijden die nog op het programma stonden, hadden nog een invloed op welke teams de kwartfinales zouden halen.

 

Na een avondje rekenen, waarbij de situatie voortdurend veranderde, kon de balans opgemaakt worden. In de Eastern Conference krijgen we Indiana-Boston en Milwaukee-New York in de kwartfinales. In het Westen zijn de affiches LA Lakers-Phoenix en Sacramento-New Orleans.

 

De kwartfinales worden begin volgende week afgewerkt. Eenmaal de 4 resterende teams bekend zijn, verhuist het circus toepasselijk naar Las Vegas voor de halve finales en de finale.

 

In de nacht van 9 op 10 december kennen we de allereerste winnaar van de NBA Cup. De spelers van de laureaat krijgen dan allemaal een cheque van 500.000 dollar.

De uitslagen van dinsdagnacht:

  • Boston - Chicago 124-97
  • Brooklyn - Toronto 115-103
  • Cleveland - Atalanta 128-105
  • Miami - Milwaukee 124-131

  • New York - Charlotte 115-91
  • Minnesota - Oklahoma City 106-103
  • Dallas - Houston 121-115
  • Sacramento - Golden State 124-123

De 10 hoogtepunten van vannacht:

De kwartfinales van het In-Season Tournament:

kwartfinales
Indiana Boston 5/12
Milwaukee New York 6/12
Sacramento New Orleans 5/12
LA Lakers Phoenix 6/12

De stand in de NBA:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.