Ga naar de inhoud

Pesterijtje in Peru: Lima verliest titelmatch en doet meteen licht uit om feest van de rivalen te beletten

 vr 10 november 2023 08:14
Universitario
Het ene moment baadt het stadion in het licht, het volgende moment is er totale duisternis.

In Peru kon Universitario rivaal Alianza Lima onttronen in een rechtstreeks duel om de titel. Dat viel die laatste club duidelijk zwaar, want meteen na het laatste fluitsignaal ging het licht uit in het stadion.

De rivaliteit tussen Universitario en Alianza Lima is een van de felste in Zuid-Amerika. Samen zijn ze goed voor meer dan 50 titels.

De voorbije 2 jaar was Alianza Lima de beste, maar nu kon Universitario de titel vieren, na een rechtstreeks duel met de aartsrivaal.

Nu ja, vieren. De slechte verliezers uit Lima vonden er niet beter op om na het 0-2-verlies meteen na het laatste fluitsignaal alle lichten in het stadion te doven, zodat er van feesten geen sprake kon zijn.

Of dat dachten ze toch, want bij Universitario gingen ze gewoon onverstoord door met vieren. Op de sociale media reageerden ze zelf met een kwinkslag: "We schitterden in de duisternis."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.