Croky Quiz: Weet u waar elke bekermatch gespeeld wordt?

 di 31 oktober 2023 17:27
16 wedstrijden verspreid over het hele land. Dat is de Beker van België.
16 wedstrijden verspreid over het hele land. Dat is de Beker van België.

Vandaag start de Beker van België echt. 16 ploegen uit de lagere klassen mogen het opnemen tegen de 16 ploegen uit de Jupiler Pro League. Je kan alle wedstrijden live volgen op Sporza.be en Radio 1. Onze commentatoren zitten verspreid over het hele land. Maar kan jij de juiste locatie linken aan de juiste match. Je krijgt van ons telkens een kaart van België met een pin. Aan jou om de juiste match er aan te linken. Veel succes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Qualifio). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.