Vertonghen en Lukaku laten in ziel kijken bij Duivels: "Mocht jij dat van de club? Sterk"

 di 12 september 2023 15:07

Twee welbespraakte en iconische Rode Duivels samen: dat moest wel goeie content opleveren. De Belgische voetbalbond deelt een videocast waarin Jan Vertonghen en Romelu Lukaku in hun ziel laten kijken. Allebei presenteren ze zich als een echte familieman: "Ik vloog speciaal naar België om de eerste schooldag van mijn zoontje mee te maken." 

De recordinternational en de recordschutter zoals u ze nog nooit zag.

 

In een videocast voor de Belgische voetbalbond spreken Jan Vertonghen en Romelu Lukaku met Jennifer Heylen over alles behalve voetbal. Aan de hand van enkele diepzinnige vragen probeert de actrice in de ziel van de twee Rode Duivels te kijken.

 

Een van de vragen: hoe toon je liefde en affectie aan de mensen waar je van houdt?

 

"Ik probeer vooral zorgend te zijn", luidde het antwoord van Jan Vertonghen.

 

"Kijk, ik heb drie kindjes en een hectisch leven. Als ik er ben, probeer ik zorgend en geïnteresseerd te zijn in iedereen thuis. Bijvoorbeeld door de juiste vragen te stellen. Ook empatisch en praktisch probeer ik mijn steentje bij te dragen."

Ik heb ook de eerste schooldagen van mijn oudste zoon in de kleuterklas niet gemist.

Romelu Lukaku

"Ik ga above and beyond", lachte Lukaku. "Dat is echt mijn ding met mijn kinderen en moeder. Moet er iets gebeuren? Dan doet ik dat direct."

 

"Ik heb ook de eerste schooldagen van mijn oudste zoon in de kleuterklas niet gemist. Net zoals zijn eerste voetbaltraining. Dan vloog ik vanuit het buitenland persoonlijk terug om erbij te zijn. En als ik 's ochtends training had? Broer, dan ging ik toch. Ik was er altijd."

 

Waarop Vertonghen verbaasd antwoordt: "Sterk, dat heb ik er bij mij niet altijd doorgekregen."

 

Tot slot geeft Lukaku toe dat zijn toewijding relaties niet altijd makkelijk maakt.
 

"Want als ik niet dezelfde energie terugkrijg, dan stopt het voor mij. Wij als profvoetballers worden ook niet meer getriggerd door een fantastisch lichaam. (wijst naar zijn hoofd) Het gaat om wat je hier hebt."

De videocast met Vertonghen en Lukaku is te bekijken via deze link.