Ga naar de inhoud

Bakayoko liet megabod uit Premier League links liggen: "Kunnen 100 miljoen bieden, beslissing stond vast"

 ma 4 september 2023 17:38

Een bod van 40 miljoen euro om naar de Premier League te trekken. Heel wat 20-jarige voetballers zouden overstag gaan door zo'n aanbieding, maar Johan Bakayoko niet. De jonge Belg is vastberaden om zich verder te ontwikkelen bij club van zijn hart PSV. "Het is een hoog bedrag, maar ik focus me alleen op wat er op het veld gebeurt", zegt hij weloverwogen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Clubliefde, het bestaat nog.

 

Johan Bakayoko kreeg op Transfer Deadline Day de mogelijkheid om naar Brentford te trekken. De Premier League-ploeg bood naar verluidt 40 miljoen euro voor de snelle linkspoot. Maar hij had andere plannen.

 

"Mensen praten en doen wat ze willen, maar ik blijf gefocust op PSV", zegt hij stellig in een interview met NOS. "Het is best een hoog bedrag. Maar ik focus me alleen op wat er gebeurt op het veld. Ik ben altijd van plan geweest om bij PSV te blijven."

 

"Ze kunnen 40, 50 of 100 miljoen euro bieden, mijn beslissing stond vast."

Dat PSV Lozano terughaalt als concurrent voor mijn positie? Daar ben ik hartstikke blij mee.

Johan Bakayoko

Een unieke keuze in het huidige voetbalklimaat waar ook jonge twintigers overstag gaan voor grote contracten zoals in Saudi-Arabië.

 

Wat zijn keuze om te blijven nog straffer maakt: Bakayoko krijgt er een stevige concurrent bij op zijn rechterflank. Hirving Lozano keert na 4 seizoenen en voor 15 miljoen euro terug van Napoli. 


"Daar ben ik hartstikke blij mee", glimlacht de 20-jarige winger. "Als we goeie spelers hebben, maken we gewoon meer kans om onze en ook mijn doelen te halen: om kampioen te worden."

 

Bakayoko heeft duidelijk geen schrik voor de concurrentiestrijd. "Daar hou ik net van", besluit hij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: