Ga naar de inhoud

BEKIJK: Brecht Dejaegere ziet Lionel Messi opnieuw scoren voor Inter Miami

 za 12 augustus 2023 13:39
Dejaegere, hier in duel met Busquets, speelde een helft mee tegen Miami.

Lionel Messi heeft zijn draai gevonden in de VS. De Argentijnse superster legde met Inter Miami het Charlotte FC van Brecht Dejaeghere over de knie in de Leagues Cup en scoorde al zijn achtste treffer voor zijn nieuwe club.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Brecht Dejaegere verliet deze zomer het Franse Toulouse voor een avontuur bij het Amerikaanse Charlotte. De ex-speler van KV Kortrijk en AA Gent mocht zich vrijdagnacht in de Leagues Cup opmaken voor een wel erg speciale affiche.

 

Dejaegere trof het Inter Miami van ene Lionel Messi. De Argentijnse wereldkampioen had de voorbije wedstrijden zijn hoogvorm getoond met al zeven goals.

 

Ook tegen Charlotte - waar Dejaegere aan de rust inviel - toonde Messi zich. Met ook nog Sergio Busquets en Jordi Alba tussen de lijnen waren de rooshemden een maatje te groot. Messi scoorde zelf de 0-4, een intikkertje.

 

Miami plaatst zich zo voor de halve finales van de Leagues Cup, een toernooi voor Amerikaanse en Mexicaanse clubs. Daarin treft het Philadelphia Union.

Gerelateerd: