Ga naar de inhoud

BEKIJK: Nicolas Colsaerts schittert met hole-in-one in Schotland (maar haalt cut niet)

 vr 14 juli 2023 21:31
Colsaerts lukte een hole-in-one, maar kwam één slag tekort voor de cut in Schotland.

Nicolas Colsaerts is al een poos op zoek naar zijn topniveau van weleer, maar vrijdag flakkerde de ster van The Belgian Bomber toch weer eventjes op. Hij pakte op de Scottish Open in de tweede ronde op hole 14 uit met een hole-in-one. Helaas bracht het geen zoden aan de dijk, want Colsaerts miste de cut met één slag.

Nicolas Colsaerts, die op dag één in Schotland niet verder was gekomen dan een ronde van 73 slagen, kwam op dag twee rond in 66 slagen. 

 

Met zijn totaalscore van 139 slagen telde Colsaerts uiteindelijk een slag te veel om de cut te halen, maar de 40-jarige Belg maakte de Schotse fans onderweg wel gek met een hole-in-one op 159 meter lange par-3 veertiende hole. 

 

"Ik jaag in mijn professionele loopbaan al meer dan twintig jaar op een hole-in-one", verklaarde Colsaerts. "Ik ben superblij dat het hier in Schotland gebeurde."

 

"Je kan zien dat de bal erin gaat, maar de reactie van het publiek is fantastisch. Dit is iets dat nog lang zal bijblijven." 

Ik jaagde in mijn professionele loopbaan al meer dan twintig jaar op een hole-in-one.

Nicolas Colsaerts
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: