Ga naar de inhoud

Zorgen rond All Star-kapitein: Giannis Antetokounmpo valt uit met polsblessure in historische zege van Bucks

 vr 17 februari 2023 07:40

Een assistrecord en historische 12e zege bij Milwaukee, maar toch grote zorgen bij Giannis Antetokounmpo. De Griek voert komend weekend zijn All Star team aan. Maar een polsblessure die hij opliep tegen Chicago gooit fnuikt mogelijk zijn speelkansen.

"Mijn doel is om LeBron James te kloppen in de All Star game, het mag absoluut niet 0-3 worden", klonk Giannis Antetokounmpo nog vastberaden enkele dagen geleden.

 

De ster van Milwaukee mag opnieuw een team aanvoeren in het All Star weekend, maar een polsblessure gooit mogelijk roet in het eten. 

 

In het tweede quarter tegen Chicago botste Antetokounmpo hard tegen de paal van de basketbalring. Een pijnlijke grimas en een polsblessure tot gevolg. Hij verliet het veld en keerde niet meer terug.

 

Nochtans was het een historische avond voor de Griek en zijn team. Giannis stelde het assistrecord van Milwaukee scherper. De Bucks wonnen hun 12e partij op rij en evenaren zo een zegereeks van 1982.

 

De Chicago Bulls konden nooit een vuist maken, eindstand: 112-100.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bankzitter Durant ziet Suns verliezen

Met een trade plots weer titelkandidaat. Bij de Phoenix Suns kijken ze optimistisch naar het slot van het reguliere seizoen.

 

Aanwinst Kevin Durant - sukkelend met een knieblessure - nam plaats op de bank om zijn nieuwe team te steunen. Maar hij zag dat de LA Clippers beter aan de partij begonnen.

 

Phoenix knokte zich opnieuw in de partij, maar in de tweede helft nam de ploeg uit Los Angeles afstand van Chris Paul en co. Het resultaat: 116-107.

 

De Clippers springen zo over de Suns naar plaats 4 in het Westen.

Chris Paul (r) krijgt een handje van Booker (m) en Durant (l).

De resultaten van de NBA-nacht:

Milwaukee Bucks - Chicago Bulls: 112-100

Washington Wizards - Minnesota Timberwolves: 114-106

LA Clippers - Phoenix Suns: 116-107