Ga naar de inhoud

Oeps, Ronaldo noemt het verkeerde land bij zijn voorstelling in Saudi-Arabië

 wo 4 januari 2023 09:05
Cristiano Ronaldo
Rechts van Ronaldo staat Saudi-Arabië en dus niet Zuid-Afrika.

Cristiano Ronaldo (37) is in de herfst van zijn carrière in Saudi-Arabië beland. Dat weet de stervoetballer ongetwijfeld, al versprak hij zich gisteren toch op de persconferentie. Op de koop toe droeg Ronaldo een das in de kleuren van de rivaal.

Gisteren heeft de Saudische club Al Nassr aanwinst Cristiano Ronaldo voorgesteld. Tijdens de voorstelling liet hij zich betrappen op een verspreking.

 

"Voor mij is het niet het einde van mijn carrière om naar Zuid-Afrika te trekken", zei hij, zonder dat hij doorhad dat hij zich vergist had.

 

Daarna zat Ronaldo snel weer in het juiste land. "Ik ben blij om hier te zijn. Ik heb veel wedstrijden gezien en weet dat het in Saudi-Arabië om een serieuze competitie gaat."

Voor mij is het niet het einde van mijn carrière om naar Zuid-Afrika te trekken.

Cristiano Ronaldo in Saudi-Arabië
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de kleuren van de aartsrivaal

Naast de slip of the tongue liet Cristiano Ronaldo zich ook op een vestimentair foutje betrappen. De Portugees droeg een blauwe das, de kleuren van Al Hilal.

 

"Al Nassr is de grote uitdager van Al Hilal, nog altijd de grootste club van Saudi-Arabië. Daarom konden de supporters het ook maar weinig smaken dat Ronaldo met een blauwe das verscheen op de persconferentie", legt Jan Van Winckel uit.

 

Van Winckel kent het Saudische voetbal als zijn broekzak. Hij is er werkzaam als assistent en als technisch directeur.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo met blauwe das.

Mooi gebaar: gesigneerde bal voor jong meisje

Na de persconferentie stapte Cristiano Ronaldo het veld op om de fans goeiedag te zeggen. Een fan zal de voorstelling niet vergeten. Zij ving een gesigneerde bal van Ronaldo op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: