Ga naar de inhoud

Vraagtekens bij voorjaar? Shari Bossuyt loopt sleutelbeenbreuk op tijdens training

 di 27 december 2022 19:31
Voor en na de val op training.
Voor en na de val op training.

"Hoe de dag begon versus hoe die eindigde." Shari Bossuyt deelde op Instagram twee foto's waarvan de goede verstaander kan afleiden dat ze een sleutelbeenbreuk opliep op training. Of die breuk roet in het eten gooit van de 22-jarige renster haar voorjaar, is nog niet duidelijk.

Een training op de piste - samen met Febe Jooris - begon met de glimlach op haar gezicht, maar eindigde met een pijnlijke afdruk van een scan voor de sprintster van Canyon-SRAM Racing. 

 

Of de blessure haar voorjaar omgooit, is nog niet zeker. Een ding is dat wel: Shari Bossuyt staat even aan de kant met een sleutelbeenbreuk.

 

De 22-jarige West-Vlaamse kende een geslaagd 2022. Op de piste veroverde ze samen met Lotte Kopecky de wereldtitel in de ploegkoers. Op de weg werd ze onder meer tweede in de Lotto Belgium Tour en pakte ze de zilveren medaille op het Belgisch kampioenschap tijdrijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.