Ga naar de inhoud

Wereldkampioen Pidcock duikt op 19 november in Merksplas weer veld in

 vr 11 november 2022 17:46
Vliegt Pidcock meteen bij zijn terugkeer in het veld?

Tom Pidcock (Ineos Grenadiers) heeft het eerste luik van zijn veldritseizoen bekendgemaakt. De wereldkampioen maakt op 19 november in Merksplas zijn rentree, een dag later staat hij ook aan de start in Overijse.

Wanneer halen de "Grote Drie" - Tom Pidcock, Wout van Aert en Mathieu van der Poel - hun crossfiets weer van stal? Het is een vraag die bij elke veldrit wordt gesteld.

 

"Over 3 à 4 weken", zei Pidcock eind oktober nog. En daar heeft hij nu een precieze datum op geplakt. Op 19 november in de Superprestige-manche in Merksplas maakt de wereldkampioen zijn rentree.

 

Een dag later neemt hij ook deel aan de Wereldbekerwedstrijd in Overijse. Over de rest van zijn veldritseizoen is er nog geen duidelijkheid.

 

Pidcock liet zich in september behandelen aan zijn knie in de VS. Het wordt dus afwachten hoe goed hij al in vorm is bij zijn terugkeer in het veld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.