Ga naar de inhoud

Patro-coach Stijn Stijnen trots maar ook triest: "Met andere keeper kwalificeren we ons"

 wo 9 november 2022 23:40

Bijna had hij de stunt van het jaar gerealiseerd. Patro Eisden-coach Stijn Stijnen kegelde bijna zijn oude liefde Club Brugge uit de beker. "Ik kan niet trotser zijn, maar we waren zo dicht bij de kwalificatie..."

Stijn Stijnen trakteerde op drank én spektakel in de bekerclash van de avond. Zijn ploeg Patro Eisden knokte als leeuwen tegen Club Brugge. In de reguliere speeltijd versierde de amateurploeg zelfs de beste kansen.

 

Alleen botsten ze steeds op een ijzersterke Mignolet.

 

"We hadden de momenten om het af te maken", besefte Stijnen achteraf. "Mignolet hield Club zelfs tegen ons recht. We hadden verschillende ballen en zeker die laatste van Valcke. Dat is een moment in een carrière..."

Ik had gevraagd en gehoopt dat we er een match van zouden maken. Dat hebben we gedaan - ik kan niet trots genoeg zijn.

Patro-coach Stijn Stijnen

"Je hebt een wereldkeeper die de poging stopt op dat moment. Daar moeten we ons bij neerleggen. Ach, ik had gevraagd en gehoopt dat we er een match van zouden maken. Dat hebben we gedaan - ik kan niet trots genoeg zijn."


"We hebben gevochten, waren gedisciplineerd, hebben ons niet laten wegspelen en hadden de zege bijna beet. Jammer genoeg wou de bal er niet in. Met een andere keeper bij Club kwalificeert Patro Eisden zich."

Gerelateerd: