Ga naar de inhoud

Gezien in 90 minutes: "Over een beet van een hond en een beet(je) slapjanus"

Aster Nzeyimana en Filip Joos zijn de constante factoren in 90 minutes, Evert Winkelmans van de MidMid-podcast valt even in voor Sam Kerkhofs, terwijl Youri Mulder deze week het viertal volmaakt.

Slapjanussen

Hij is de Youri. En was toevallig in Brussel en dus bij ons. Anders dan broeder Sam, die existentieel twijfelde tussen kaas of bier in Maredsous…

Super sunday was eerder dieselzondag. PSV heeft, vele jaren na Timmy, weer een Simons, en hij is puur voetbalgoud. Emanuel Petit bleek plutôt grand, wat we van Chelsea niet kunnen zeggen.

We hebben het over tifo en pyro, maar beseffen dat de gedachte leger is dan de ervaring (Nietschze) - en net dat was wat Club Brugge toonde in Gent: nietse. Vrancken is dan weer heel wat. En we halen nog even de heer Bakker door de mangel…

Bekijk de aflevering van 90 minutes op VRT MAX

90 minutes

Hij is de Youri. En was toevallig in Brussel en dus bij ons. Anders dan broeder Sam, die existentieel twijfelde tussen kaas of bier in Maredsous? Super sunday was eerder dieselzondag. PSV heeft, vele jaren na Timmy, weer een Simons, en hij is puur voetbalgoud. Emanuel Petit bleek plutôt grand, wat we van Chelsea niet kunnen zeggen. We hebben het over tifo en pyro, maar beseffen dat de gedachte leger is dan de ervaring (Nietschze) - en net dat was wat Club Brugge toonde in Gent: nietse. Vrancken is dan weer heel wat. En we halen nog even de heer Bakker door de mangel?
di 08 november 2022 109 min

90 minutes is een coproductie tussen Sporza en Friends of Sports. Je kunt de video ook bekijken op het YouTube-kanaal van Friends of Sports of op VRT Max.