Ga naar de inhoud

LeBron James kan met Lakers niet winnen van ex-team Cleveland, Utah blijft verbazen

LeBron James en de Lakers konden dit seizoen nog maar twee keer winnen.

In de NBA heeft LeBron James het niet kunnen halen van zijn ex-team Cleveland. De Lakers gingen in eigen huis onderuit met 100 - 114. Cleveland wint nu al een 8e keer op rij. Ook Memphis, Toronto en Utah konden vannacht het laken naar zich toe trekken.

LeBron James en de Lakers beleven allesbehalve een droomstart in het prille NBA-seizoen. Ook ploeg-in-vorm Cleveland bleek een maatje te groot en pronkt op de tweede plaats in het Oosten.

 

Na een gelijkopgaande eerste helft gingen de bezoekers nog comfortabel op en over de Lakers in de tweede helft. Uitblinker bij Cleveland was andermaal Donovan Mitchell, de nieuwe aanwinst was goed voor 33 punten, 5 rebounds en 2 assists.

 

Nog in het Westen haalde Memphis het van Washington. Desmond Bane en Ja Morant waren samen goed voor meer dan 50 punten. Memphis blijft het ook goed doen en staat na 10 wedstrijden op een 3e plek in het Westen (7 gewonnen, 3 verloren).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Utah Jazz blijft winnen

Nog in Los Angeles moesten ook de LA Clippers het hoofd buigen. Ondanks 34 punten van Clippers-sterkhouder Paul George bleek Utah te sterk en wonnen ze de wedstrijd met 102 - 110. 

 

Utah blijft zo vriend en vijand verrassen. Na 11 wedstrijden pronkt de ploeg op een 2e plek in het Westen met 8 gewonnen wedstrijden. De Clippers blijven steken op een 9e plaats. 

 

Ten slotte haalde Toronto het in eigen huis van de Chicago Bulls. De Canadezen haalden het met 113 tegen 104. Uitblinker bij de thuisploeg was Fred VanVleet. Hij was goed voor 30 punten, 5 rebounds en 11 assists. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.