Ga naar de inhoud

Gezien in 90 minutes: "Mourinho is de rattenvanger van Hamelen"

Wesley Sonck was voor de tweede week op een rij de vervanger van Steven Defour in 90 minutes. Hij probeert als vierde musketier zijn plaats te vinden naast Filip Joos, Aster Nzeyimana en Sam Kerkhofs.

G-spot

Superman returns ofte Wes is back. We zijn de eerste voetbalpodcast van het land waarin het niet over CDK maar wel over TDK gaat. Mazzu’s Waterloo was Sclessin (om het met kapitein Haddock te zeggen: ‘Duizend bommen en granaten!’). Genk freewheelt. 

 

Newcastle is een ploeg met een verrassend goed plan. In Rome slaat Osimhen toe en wordt steeds duidelijker dat Mourinho de rattenvanger van Hamelen is. Wesley heeft een broer, die altijd aan de slag kan in een bakkerij. Kreeg Mbappé een koekje van Poetins deeg? 

 

Waarom leidt een aanvoerdersband tot een rel? Sams volgende filmproject is een hoofdrol, als figurant is hij nu eenmaal te nadrukkelijk aanwezig. En er is de niet te ontkennen parallel tussen pompoenen en voetbal - de evolutieleer anno 2022.

Bekijk de aflevering van 90 minutes op VRT MAX

90 minutes

Superman returns ofte Wes is back. We zijn de eerste voetbalpodcast van het land waarin het niet over CDK maar wel over TDK gaat. Mazzu’s Waterloo was Sclessin (om het met kapitein Haddock te zeggen: ‘Duizend bommen en granaten!’). Genk freewheelt. Newcastle is een ploeg met een verrassend goed plan. In Rome slaat Osimhen toe en wordt steeds duidelijker dat Mourinho de rattenvanger van Hamelen is. Wesley heeft een broer, die altijd aan de slag kan in een bakkerij. Kreeg Mbappé een koekje van Poetins deeg? Waarom leidt een aanvoerdersband tot een rel? Sams volgende filmproject is een hoofdrol, als figurant is hij nu eenmaal te nadrukkelijk aanwezig. En er is de niet te ontkennen parallel tussen pompoenen en voetbal - de evolutieleer anno 2022.
di 25 oktober 2022 120 min

90 minutes is een coproductie tussen Sporza en Friends of Sports. Je kunt de video ook bekijken op het YouTube-kanaal van Friends of Sports of op VRT Max.