Ga naar de inhoud

De oplossing voor Jason Denayer ligt in de woestijn: Rode Duivel tekent bij Al Ahli

 wo 28 september 2022 19:25
" "
Na 4 jaar liep het contract van Jason Denayer in Lyon in juni af.

Jason Denayer mag zich weer voetballer noemen. De verdediger heeft een akkoord bereikt met Shabab Al Ahli uit Dubai. Denayer zat zonder club, sinds zijn contract in Lyon na 4 jaar in juni afliep. Zonder club, geen WK, had bondscoach Roberto Martinez duidelijk gemaakt.

Jason Denayer is sinds 2015 Rode Duivel en was erbij op Euro 2016 en Euro 2020. Martinez riep hem op voor de Nations League-duels tegen Wales en Nederland, maar spelen mocht hij niet, dat was om te trainen.

"Denayer zal niet meegaan naar het WK, als hij geen ploeg heeft", lichtte Martinez de selectie van de ex-verdediger van Manchester City, Celtic Glasgow, Galatasaray en Sunderland toe.

"Het is heel ongewoon dat een speler van 27 jaar met zijn kwaliteiten zonder club zit. In de kwalificatiecampagne was hij nog heel prominent aanwezig voor ons."

Denayer wees eerder aanbiedingen van Europese middenmoters en uit de woestijn af. Maar hij heeft de boodschap begrepen en hapt nu toe op het voorstel van Al Ahli.

Dubai ligt in de Verenigde Arabische Emiraten. De competitie is er net begonnen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: