Ga naar de inhoud

Voor het eerst Belg met hoogste FIFA-rating: De Bruyne absolute top, ook Courtois krijgt upgrade

 ma 12 september 2022 17:22
Kevin De Bruyne hoort bij de 5 beste voetballer in FIFA 23.

Was er nog twijfel dat Kevin De Bruyne bij de absolute wereldtop hoort? Voor het gloednieuwe FIFA 23-spel in elk geval niet, want voor het eerst krijgt de Rode Duivel de hoogste rating. De metronoom moet die eer wel delen met vier anderen.

Kevin De Bruyne vertoeft met zijn rating van 91 in heel mooi gezelschap, want alleen Kylian Mbappé (PSG), Karim Benzema (Real Madrid), Robert Lewandowski (Barcelona) en Lionel Messi (PSG) krijgen een even hoge score.

 

Ook vorig jaar kreeg de Rode Duivel dezelfde rating, maar toen werden Messi (93) en Lewandowski (92) nog hoger ingeschat door het populaire voetbalspelletje. De sterspeler van Manchester City is de eerste Belg die de hoogste rating krijgt in een FIFA-spel.

 

Met Thibaut Courtois vertoeft nog een Belg in de top 10. De doelman van Real Madrid kreeg een score van 90 (89 vorig jaar), net zoals onder meer Cristiano Ronaldo (Manchester United) en Mo Salah (Liverpool).

FIFA 23 komt op 30 september uit en zal voor het laatst de naam van de wereldvoetbalbond dragen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: