Ga naar de inhoud

Antwerp-coach Van Bommel looft gevatte Tom Boudeweel: "Kan je morgen naar de training komen?"

 do 11 augustus 2022 23:27
Antwerp-coach Mark Van Bommel is goedlachs na de Europese kwalificatie van zijn team.
Antwerp-coach Mark van Bommel is goedlachs na de Europese kwalificatie van zijn team.

Een goedlachse Mark van Bommel stond de pers te woord na de Europese kwalificatie van Antwerp. Zijn team is uitstekend aan het seizoen begonnen, maar de goede prestaties zorgen wel voor een drukke kalender. "Hoe lang houden zijn spelers dit fysiek vol?", vraagt een van de journalisten zich af. 

Van Bommel kaatst de bal terug: "Wie weet wat ik ga zeggen?" Na enkele schuchtere pogingen is het Sporza-journalist Tom Boudeweel die het antwoord geeft waar de Nederlandse trainer naar op zoek is. "Zo lang er stabiliteit en automatismen zijn, kan je daar op teren", analyseert Boudeweel.

 

Van Bommel reageert al grappend: "Heb je morgen wat te doen? Dan kan je met mij op het trainingsveld komen staan. Ik kan daar eigenlijk niets meer aan toevoegen."

Gerelateerd: