Antwerp kan Christopher Scott weglokken bij Bayern München

  Christopher Scott wil zijn carrière lanceren bij Antwerp.

  Technisch directeur Marc Overmars heeft nog eens toegeslagen op de transfermarkt: de 20-jarige Christopher Scott, een beloftevolle aanvallende middenvelder van Bayern München, tekent voor 4 seizoenen bij Antwerp.

  Hij werd gezien als een van de groeibriljanten van Bayern München, zeker toen Scott op 18-jarige leeftijd mocht debuteren in de hoofdmacht van de Rekordmeister.

   

  Maar de concurrentie van Thomas Müller en Jamal Musiala bleek toch te groot voor het jonge talent. Bij de beloftenploeg van Bayern liet hij wel nog mooie dingen zien - afgelopen seizoen was hij goed voor 7 goals en 8 assists - maar de 20-jarige aanvallende middenvelder zocht naar een uitweg.

   

  De Duitse jeugdinternational, die momenteel uitkomt voor de U20, hoorde de lokroep van Antwerp en tekende een contract voor vier seizoenen op de Bosuil. Scott, die zijn jeugdopleiding genoot bij Bayer Leverkusen, hoopt zijn carrière te lanceren in Antwerpen.