Ga naar de inhoud

Kapitein Ryan Sanusi blijft wel bij Beerschot in 1B: "Dit voelt als thuis"

 ma 6 juni 2022 15:27

Beerschot is volop aan het bouwen aan een ploeg om in 1B opnieuw mee te doen voor promotie. Ryan Sanusi zal daar alleszins deel van uitmaken. De middenvelder ondertekende een contractverlenging tot medio 2025. Eerder vertrokken Dom, Holzhauser en Bourdin al en ook Tom Pietermaat verlaat Beerschot en dat tot groot ongenoegen van de fans.

Het vertrek van clubicoon Tom Pietermaat zette gisteren kwaad bloed bij de supporters op sociale media, maar vandaag kondigde de club beter nieuws aan. Sterkhouder Ryan Sanusi blijft op het Kiel tot de zomer van 2025.

 

Sanusi poseerde trots op de clubwebsite na de ondertekening van zijn nieuwe contract. "Beerschot is mijn club en ik voel mij hier goed", vertelde hij. "Elke keer ik op training aankom, voelt dat als thuiskomen. Dat gevoel is voor mij van goudwaarde. Ik had een aantal andere opties in 1A, maar nadat ik alles rustig had bekeken, was Beerschot voor mij de beste keuze."   

 

"Ik kom natuurlijk zelf uit Antwerpen, ik heb heel de jeugdwerking doorlopen. Spelen voor het eerste elftal was een jongensdroom die is uitgekomen. Nu kan ik nog een vervolg breien aan dat verhaal."

 

"Het voelde ook niet juist om te vertrekken na vorig seizoen. De degradatie kwam ook bij mij hard aan. Nu is het aan ons om samen met de nieuwe coach aan iets nieuw te beginnen bouwen. Persoonlijk wil ik zo snel mogelijk opnieuw promoveren, daar wil ik volgend seizoen ook vol voor gaan. Deze club hoort gewoon thuis in 1A."   

 

De 30-jarige Sanusi zag een groot deel van het voorbije seizoen in rook opgaan door een knieblessure. Hij keerde terug in het elftal in januari, maar toen stond Beerschot al onderaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: