Positief nieuws over Mats Rits, die gisteren vanuit ziekenhuisbed supporterde: "Comeback kan beginnen"

Een duimpje voor zijn Brugse ploegmakkers.

Wat had hij graag op het veld gestaan tegen Union. Mats Rits moest gisteren noodgedwongen vanuit een ziekenhuisbed toekijken hoe zijn Club Brugge een serieuze optie nam op de titel. De middenvelder onderging - na een blessure tegen Anderlecht - een kruisbandoperatie. "De weg naar een volledig herstel kan beginnen", klonk het hoopvol bij Club Brugge.

Het zijn niet de play-offs waar Mats Rits op gehoopt had. De middenvelder van Club Brugge scheurde twee weken geleden zijn voorste kruisband en zag zo zijn seizoenseinde in het water vallen.

 

Gisteren werd Rits alvast geopereerd. Vanuit het ziekenbed wenste de middenvelder zijn ploegmaats veel geluk toe. Met succes: Club Brugge wist 1-0 te winnen van Union en nadert zo tot op een overwinning van het kampioenschap.

 

Ook over Mats Rits kwam positief nieuws uit Brugse hoek. "De weg naar een volledig herstel kan beginnen", klonk het na zijn operatie.