Kylian Mbappé over zijn toekomst: "Er zijn nieuwe elementen, ik denk na"

Kylian Mbappé is naar alle waarschijnlijkheid bezig aan zijn laatste weken in het shirt van Paris Saint-Germain. De Franse superster wordt al lang nadrukkelijk gelinkt aan Real Madrid, maar naar eigen zeggen staat zijn keuze nog niet vast. "Ik denk na, ik wil geen verkeerde beslissing nemen."

Een verhuis van Kylian Mbappé van Parijs naar Madrid moet deze zomer de grootste transfer worden. Of niet? Na de competitiezege van PSG gisteren spoot de Franse wereldkampioen met mist.

 

"Als ik mijn keuze al gemaakt had, dan zou ik dat wel zeggen", vertelde hij. Is er dan toch nog een kans dat hij gewoon bij PSG blijft? "Wie weet? Ik weet het niet."

 

Volgens verschillende media is zijn transfer naar Real Madrid nochtans al in kannen en kruiken. "Ik heb nog niet gekozen", benadrukte hij. "Ik denk na. Er zijn nieuwe elementen. Wat ik daarmee bedoel? Ik heb jullie toch al genoeg informatie gegeven. Jullie weten wat te doen", zei hij tegen de aanwezige journalisten.

 

"Ik denk nog na. Er zijn veel dingen om rekening mee te houden. Ik wil vooral geen verkeerde keuze maken. Ik weet dat veel mensen het willen weten, maar dit is een persoonlijke keuze. Ik ben niemand iets verschuldigd."

 

"Ik praat er elke dag over. Ik neem mijn tijd. Ik verstop me niet, dat heb ik nooit gedaan. Ik wil de best mogelijke beslissing nemen. Wanneer ik gekozen heb, zal ik het zeggen."