Ga naar de inhoud

Zlatan Ibrahimovic (40) denkt nog niet aan stoppen als Zweeds international

 wo 30 maart 2022 11:43
Ibrahimovic wil graag Zweeds international blijven.

Als het van Zlatan Ibrahimovic afhangt, blijft hij Zweeds international. Dat heeft de spits gisteren laten weten na de verloren wedstrijd tegen Polen (2-0).  "Zolang ik nog iets kan bijbrengen aan de ploeg, blijf ik graag de Zweedse kleuren verdedigen." 

De 40-jarige spits zal er niet bij zijn deze winter in Qatar. De Scandinaviërs gingen onderuit tegen Lewandowski en co. Toch wil de spits dus blijven doorgaan als international.

 

 "Jullie hadden hetzelfde antwoord gekregen van mij als we ons wel hadden geplaatst voor het WK", verzekerde hij de pers. "Zolang ik nog iets kan bijbrengen aan de ploeg, blijf ik graag de Zweedse kleuren verdedigen." 

 

Vorige week liet Ibrahimovic al weten dat hij het lichaam heeft van een "oude man".  Ook bij zijn club AC Milan is hij niet langer een certitude in de basiself. Desondanks wil hij zo lang mogelijk actief blijven als voetballer. 

Lees ook: