BEKIJK: Vreugde en relletjes bij vrijlating Djokovic in Australië

  Novak Djokovic heeft van een rechter in Australië dan toch de toestemming gekregen om het land te betreden. De Servische tennisster mocht het detentiehotel dan ook verlaten. Hij ging naar het kantoor van zijn advocaten. Sympathisanten en fans van Djokovic kwamen massaal op straat. Op enkele plaatsen kwam het tot kleine relletjes. Zo moest de politie pepperspray gebruiken om de menigte uiteen te drijven.

  Al enkele dagen verzamelden fans van Djokovic aan het hotel in Melbourne waar de tennisster moest verblijven. Nu groeide de massa aan tot honderden mensen.

   

  Toen ze een auto met getinte ramen in het vizier kregen aan het kantoor van de advocaten van Djokovic, werd het volk uitzinnig. Ook al was het niet zeker dat Novak Djokovic in de wagen zat. De politie probeerde de auto door de menigte te loodsen en moest daarbij ook pepperspray gebruiken.

  De auto met vermoedelijk Novak Djokovic

  De fans van Djokovic troepen samen en er ontstaan incidentjes

  Vreugde-uitbarsting bij de Djokovic-fans in Melbourne na de uitspraak van de rechter