Heeft topspits Erling Haaland Dortmund vaarwel gezegd?

  Erling Haaland bedankt de supporters van Dortmund op zijn eentje.

  Opmerkelijk beeld gisteren na de laatste thuismatch van Borussia Dortmund dit kalenderjaar: doelpuntenmachine Erling Haaland (21) ging helemaal alleen de supporters groeten. Om afscheid te nemen? Dat gerucht doet nu alleszins de ronde in Duitsland. 

  Terwijl de hele ploeg - met de Belgische bassispelers Meunier, Hazard en Witsel - voor de Zuidtribune stond, zocht Haaland in zijn uppie de fans in de Noordtribune op. Met zijn linkerhand liet hij weten dat ze in zijn hart zitten.

   

  Toen zijn collega's richting kleedkamer stapten, trok Haaland op zijn beurt naar de legendarische Zuidtribune om zich daar te laten fêteren.

   

  De fans groetten hem, maar fronsten ook de wenkbrauwen. Was dit de laatste match van Haaland in Dortmund?

   

  Volgens zijn gehaaide manager Mino Raiola heeft de Noorse doelpuntenmachine de topclubs voor het uitkiezen. Begin deze week zou hij met de voorzitter van Barcelona gesproken hebben. 

   

  Twee jaar terug kwam de Noorse goalgetter aan in Dortmund. Zijn huidig contract loopt nog tot in de zomer van 2024. Wie hem vroegtijdig wil wegplukken, zal een vette cheque met veel nullen mogen schrijven.

  Erling Haaland groet "de beste fans ter wereld".

  Erling Haaland scoorde gisteren 2 keer tegen rode lantaarn Greuther Fürth (3-0). 

  bekijk ook: