Ga naar de inhoud

meest recent

Evenepoel razend op Vermeersch na finish: "Ga je nog een beetje met mij lachen?"

 ma 30 augustus 2021 17:05

Het was niet de dag van Remco Evenepoel. De renner van Deceuninck - Quick-Step verloor bijna een minuut door pech. Dat zou het gevolg geweest zijn van een botsing met Gianni Vermeersch. Evenepoel ging na de streep de discussie aan met zijn landgenoot. Eerder was er ook al een akkefietje met een materiaalman.

Meteen na de streep ging Remco Evenepoel verhaal halen bij Gianni Vermeersch. "Ik zit in de groep en jij komt schuin erdoor", klonk het, waarna Vermeersch wegrijdt. "Je moet niet weglopen maar je fout toegeven. Ga je me nu nog een beetje uitlachen in mijn gezicht?"

 

Opvallend: vandaag geraakte bekend dat Evenepoel en Vermeersch samen in de EK-selectie zitten.

Bekijk hieronder het moment met de materiaalman

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: