Revaliderende Casteels hervat bij Wolfsburg met individuele training

  Een stralende Koen Casteels op training bij Wolfsburg.

  Goed nieuws voor Koen Casteels. De Rode Duivel werkte vandaag voor het eerst opnieuw een individuele training af bij Wolfsburg. Casteels moest het EK noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan na een noodzakelijke operatie waarbij een plaatje in zijn scheenbeen werd verwijderd.

  Koen Casteels keepte een indrukwekkend seizoen tussen de palen van het Duitse Wolfsburg. De 29-jarige doelman hielp zijn club onder meer aan een Champions League-ticket en wist zijn netten maar liefst 673 minuten droog te houden.

   

  Toch eindigde het seizoen van onze landgenoot met een sisser. Een plaatje in zijn scheenbeen moest noodgedwongen verwijderd worden, waardoor de keeper de EK-droom uit zijn hoofd moest zetten.

   

  Gelukkig voor Casteels is er nu toch licht aan het einde van de tunnel. Dat bewees zijn stralende glimach vandaag op training.