Ga naar de inhoud

De Ligt wil dan toch een vaccin: "Ik laat me zo snel mogelijk vaccineren"

 zo 30 mei 2021 13:48
Matthijs De Ligt.

Matthijs De Ligt kwam eerder deze week in opspraak nadat hij een coronavaccin geweigerd had. De Nederlandse international laat nu op sociale media weten dat hij eigenlijk een voorstander is: "Ik wil me nu zo snel mogelijk laten vaccineren."

Op een trainingskamp van de Nederlandse nationale ploeg hadden enkele spelers geweigerd om zich te laten vaccineren. Ook Matthijs De Ligt bleek geen voorstander te zijn: "Het is niet verplicht. Ik vind dat je baas moet zijn over je eigen lichaam."

 

"Het risico op een besmetting is er altijd. Ik probeer met zo min mogelijk mensen in contact te komen buiten het Nederlands elftal om", vertelde De Ligt toen."

 

De 21-jarige centrale verdediger van Juventus keerde inmiddels terug op zijn stappen en vertelde zaterdag op sociale media dat hij volledig van plan was om zich te laten vaccineren.


"In mijn vorig interview was ik niet duidelijk. Om eventuele twijfels weg te nemen: ik ben absoluut voorstander van de COVID-19-vaccinatie en zal me zo snel mogelijk laten vaccineren", schreef hij op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: