Ga naar de inhoud

meest recent

Anderlecht-huurling Bundu laat nog eens van zich horen met knap solo-doelpunt

 wo 5 mei 2021 15:10
Bij Anderlecht kon Bundu voor zijn uitleenbeurt niet overtuigen.

Mustapha Bundu was afgelopen zomer de duurste inkomende transfer bij  Anderlecht, maar de aanvaller uit Sierra Leone kon nooit zijn stempel drukken in het Lotto Park. Een uitleenbeurt aan FC Kopenhagen was het logische gevolg, maar ook daar komt de 24-jarige Bundu maar sporadisch boven water drijven. Al scoorde hij dinsdag wel na een knappe solo.

Met 1 doelpunt en 2 assists in 13 wedstrijden oogt de balans van Mustapha Bundu bij FC Kopenhagen vrij mager. Toch liet de Anderlecht-huurling dinsdag wel van zich horen toen hij tijdens een oefenwedstrijd van de reserven na een knappe slalom het doel wist te vinden.

 

Kopenhagen bedong ook een aankoopoptie in de huurdeal, maar het is nog maar de vraag of het team van Jess Thorup (ex-coach van Gent en Genk) al volledig overtuigd is van de kwaliteiten van de rijzige aanvaller. Anderlecht hoopt alvast een groot deel van zijn geïnvesteerde 3 miljoen te kunnen recupereren.

Bekijk het doelpunt van Bundu hier:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.