Standard beloont coach Mbaye Leye met contractverlenging

  Mbaye Leye is ook volgend seizoen de trainer van Standard.

  Mbaye Leye zal ook volgend seizoen de coach zijn van Standard. De trainer volgde in januari de Fransman Philippe Montanier op en loodste zijn ploeg naar de finale van de beker en een 6e plek in de competitie.

  Mbaye Leye tekende een contract voor een jaar bij Standard. De club is tevreden over de prestaties van de ploeg onder de trainer. Hij loodste Standard naar de Europe play-offs, waar zijn ploeg strijdt voor een Europees ticket, en de verloren bekerfinale tegen Genk.

   

  "Mbaye belichaamt perfect de waarden van onze club en hij past volkomen binnen ons huidig sportief project. Hij zal het werk voortzetten waar hij sinds januari de basis voor heeft gelegd samen met Patrick Asselman", laat de club weten op de website.

  Leye langer trainer van Standard