Ga naar de inhoud

Alex Morgan vertrekt na enkele maanden al opnieuw bij Tottenham

 ma 21 december 2020 16:38

De Amerikaanse voetbalster Alex Morgan gaat al weer weg bij Tottenham Hotspur. De 31-jarige spits keert terug naar de Verenigde Staten. Morgan, een van de grootste sterren van het Amerikaanse elftal, ondertekende in september een contract voor een jaar bij de Engelse club, maar doet dat dus niet uit.

De topschutter van Team USA beviel in mei van haar eerste kind. Morgan kwam in september samen met haar dochter naar Europa om bij de Spurs te gaan voetballen. 

 

In vijf wedstrijden in de Engelse Super League maakte ze twee doelpunten. Maar de Amerikaanse gaat na de jaarwisseling terug naar eigen land.   

 

"Ik ben de club, mijn teamgenoten en de Spurs-fans eeuwig dankbaar, voor de goede zorgen voor mij en mijn familie", zegt Morgan. "Ik heb hier de kans gekregen om terug te keren in de sport waar ik zo van houd. Bedankt aan iedereen die dit hoofdstuk uit mijn voetbalcarrière zo speciaal heeft gemaakt."