Ga naar de inhoud
Kylian Mbappé doet het opnieuw voor PSG.

Onhoudbare Kylian Mbappé maakt statement bij PSG met twee goals tegen Real Sociedad

 di 5 maart 2024 22:51
PSG
einde
2-0
RSO
 1. 15' - Doelpunt - Kylian Mbappé (0 - 1)
 2. 28' - Geel - Nuno Mendes
 3. 41' - Geel - Achraf Hakimi
 4. 42' - Geel - Takefusa Kubo
 5. 45+4' - Geel - Ousmane Dembélé
 1. 54' - Geel - Igor Zubeldia
 2. 56' - Doelpunt - Kylian Mbappé (0 - 2)
 3. 61' - Verv. Sheraldo Becker door Ander Barrenetxea
 4. 61' - Verv. Brais Méndez door Beñat Turrientes
 5. 61' - Verv. Nuno Mendes door Nordi Mukiele
 6. 76' - Verv. Igor Zubeldia door Jon Pacheco
 7. 77' - Verv. Mikel Oyarzabal door André Silva
 8. 77' - Verv. Fabián Ruiz door Manuel Ugarte
 9. 82' - Verv. Ousmane Dembélé door Randal Kolo Muani
 10. 82' - Verv. Achraf Hakimi door Carlos Soler
 11. 83' - Verv. Martín Zubimendi door Jon Ander Olasagasti
 12. 89' - Doelpunt - Mikel Merino (1 - 2)
timeiconplayerhomeTimehomeIconhomePlayerscoreawayPlayerawayIconawayTime
15'
Kylian Mbappé
0 - 1
Kylian Mbappé
15'
56'
Kylian Mbappé
0 - 2
Kylian Mbappé
56'
89'
Mikel Merino
89'
Mikel Merino
1 - 2

Waren er mensen die twijfelden aan zijn toewijding? Kylian Mbappé heeft met een flitsende prestatie een statement gemaakt bij PSG. Ondanks de verzuurde wederzijdse relatie ontbond de Franse superster nog eens zijn duivels in de Champions League. Slachtoffer Real Sociedad kreeg twee goals om de oren en maakte nooit aanspraak op een stunt. PSG bij de laatste 8 op het kampioenenbal. 

Een ongrijpbare Kylian Mbappé toont het ongelijk van zijn coach.

 

Nadat de Franse superster de afgelopen 2 wedstrijden vroegtijdig naar de kant werd gehaald, was Mbappé gebrand op een knalprestatie tegen Real Sociedad.

 

Langer dan een kwartier had hij niet nodig om een eerste keer te flitsen. Met een fraaie kapbeweging creëerde hij ruimte voor een schot dat staalhard in de verste hoek belandde. 0-1 voor PSG.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Mbappé bleef daarna een gesel voor de Spaanse verdediging en zou uiteindelijk nog een tweede keer mogen vieren. Na een dieptebal van Lee kon Mbappé alleen op de doelman af: 0-2 en boeken toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bij Real Sociedad konden ze hun Champions League campagne nog met een positieve noot afsluiten door de aansluitingstreffer van Merino vlak voor tijd.


Bij PSG zullen ze het niet aan hun hart laten komen en mogen ze nu uitkijken naar de kwartfinales van het kampioenenbal. 

"Ik wil altijd spelen in de Champions League en wil er altijd presteren", vertelde Mbappé na de wedstrijd. "Dat lukt niet altijd, maar ik zal nooit een speler zijn die zich verstopt."

 

Op de vraag of hij problemen heeft met de coach, reageert Mbappé duidelijk: "Er is niets mis tussen mij en Enrique, ook al denken sommige mensen daar anders over. Ik heb veel problemen, maar de coach is daar geen van."

Gerelateerd: