90+1'
Roman Ferber
90+1'
3 - 0

Union heeft zich zonder al te veel problemen geplaatst voor de 1/8e finales van de Croky Cup. Verlaine, uit de 2e amateurklasse, kon de schade lang beperken, maar in de slotfase stelde Union de kwalificatie helemaal veilig.

Doelpunten:

• 34' Young 1-0,
  • 87' Fixelles 2-0 (pen),
  • 91' Bouekou 3-0

Union is een maatje te groot voor Verlaine

Union wou zich niet laten verrassen door de amateurs van Verlaine en nam de wedstrijd meteen in handen. Vooral Haugen was meerdere keren gevaarlijk, maar doelman Racz toonde zijn kunnen.

Toch ontsnapte Union op het halfuur aan een tegengoal. Doelman Kristiansen hield de thuisploeg overeind met een prima redding. De reactie van de thuisploeg kon tellen: Young opende een minuut later de score.

Ook na de rust deelde Union de lakens uit. Bouekou zorgde tot twee keer toe voor gevaar, evenveel keer bracht Racz redding voor Verlaine. De doelman was iets voorbij het uur weer van goudwaarde voor Verlaine toen hij een schot van Romero tegen de lat duwde.

Ondanks het overwicht van Union bleef het zo toch spannend. Pas in de slotfase brak Verlaine helemaal. Fixelles maakte er vanaf de penaltystip 2-0 van en in de extra tijd zette Bouekou de kers op de taart met de 3-0.

90+5'

Union heeft zich zonder al te veel moeite geplaatst voor de 1/8e finales van de Croky Cup. Het versloeg de amateurs van Verlaine met 3-0.
90+3' tweede helft
90+3'

Ferber met het slotakkoord!

Het wordt nog wat erger voor Verlaine. Ferber plaatst de kers op de taart voor Union. Hij maakt er 3-0 van.
89'

Fixelles klaart de klus

Union staat weer een stap dichter bij de 1/8e finales. Fixelles zet de strafschop feilloos om en brengt de thuisploeg op een 2-0-voorsprong.
89'

Penalty voor Union!

De bal gaat op de stip voor Union. Is het straks boeken toe voor Verlaine?
87'
Verlaine
82'

Union is baas

Na Young, intussen vervangen door Fixelles, loopt ook Lorbek tegen een gele kaart bij Union. De thuisploeg blijft domineren en stapelt de kansen op. Verlaine komt niet in het stuk voor.