Atlético MadridVillarreal CF
Francisco José Hernández Maeso
Cívitas Metropolitano
56632

Scorende Axel Witsel draagt met eerste goal voor Atletico zijn steentje bij aan overwinning

zo 12 november 2023 22:51
  1. 20' - Doelpunt - Gerard Moreno (0 - 1)
  2. 36' - Verv. Alexander Sørloth door Ramón Terrats
  3. 45+1' - Doelpunt - Axel Witsel (1 - 1)
  4. 45+2' - Geel - Étienne Capoue
  1. 65' - Verv. Rodrigo De Paul door Ángel Correa
  2. 65' - Verv. Rodrigo Riquelme door Samuel Lino
  3. 70' - Verv. Nahuel Molina door Pablo Barrios
  4. 74' - Verv. Alex Baena door Carlos Romero
  5. 77' - Geel - Ilias Akhomach
  6. 80' - Doelpunt - Antoine Griezmann (2 - 1)
  7. 83' - Verv. Alberto Moreno door Ben Brereton
  8. 85' - Doelpunt - Samuel Lino (3 - 1)
  9. 88' - Verv. Álvaro Morata door Çaglar Söyüncü
LaLiga EA Sports - speeldag 13 - 12/11/23 - 21:01
20'
Gerard Moreno
0 - 1
20'
45+1'
Axel Witsel
45+1'
Axel Witsel
1 - 1
80'
Antoine Griezmann
80'
2 - 1
85'
Samuel Lino
85'
Samuel Lino
3 - 1

Ook Atletico blijft bovenin meedraaien in La Liga. De Madrilenen wonnen zondagavond van Villarreal en blijven zo in het zog van de top 3. Axel Witsel pikte een goaltje mee voor de thuisploeg.

De top 3 in Spanje had eerder dit weekend al gewonnen en dus was de opdracht voor Atletico duidelijk bij de komst van Villarreal.

Toch waren het de bezoekers die het best uit de startblokken schoten. Moreno opende na 20 minuten de score, maar dankzij Axel Witsel werd er toch gerust met een gelijke stand. De Belg schoof aan de 2e paal een voorzet van Griezmann tegen het net, zijn eerste doelpunt voor Atletico.

Diezelfde Griezmann kroop 10 minuten voor tijd in de rol van afwerker door centraal voor doel de 2-1 binnen te duwen. Enkele minuten later mepte Lino de bezoekers finaal tegen het canvas.

Door de overwinning blijft Atletico op 2 punten van nummer 3 Barcelona en 4 punten van nummer 2 Real Madrid. Axel Witsel en co. hebben bovendien nog een wedstrijd tegoed.