Remco de waarzegger! Evenepoel voorspelde vanochtend al perfect de afloop van Nederland-Turkije

 za 6 juli 2024 22:53

Witte trui én waarzegger. Tijdens een interview vanochtend voorspelde Remco Evenepoel al perfect de afloop van Nederland-Turkije. Onze landgenoot zag namelijk aankomen dat zijn ex-ploegmaat Cody Gakpo de match zou beslissen: "Op belangrijke momenten staat hij er altijd", klonk het.

Ook in de Ronde van Frankrijk is het EK een veelbesproken onderwerp. Zéker bij de landen die nog in de running zijn voor eindwinst.

 

En dus stapten onze Nederlandse collega's naar Remco Evenepoel met enkele vragen over Cody Gakpo - een ex-ploegmaat toen het wielerfenomeen nog indruk maakte als voetballer bij PSV.

 

"Ik ben een jaartje jonger, maar werd soms doorgeschoven", begon Evenepoel zijn verhaal. "Ik mocht dus af en toe zijn talent bekijken. Ik ken hem dus wel een beetje. En natuurlijk volg ik hem nog, ja. Zeker na zijn transfer naar Liverpool - een heel mooi moment. En nu scoorde hij een paar keer tijdens het EK. Ik vind hem echt een van de beste bij Oranje."

Op wedstrijden van een hoog niveau en belangrijke momenten staat hij er altijd.

Remco Evenepoel

Als afsluiter polste de interviewer nog naar de verwachtingen van Evenepoel voor het duel tegen Turkije.

 

"Wat Gakpo gaat doen? Scoren en de wedstrijd beslissen. Op wedstrijden van een hoog niveau en belangrijke momenten staat hij er altijd. Het zal nu niet anders zijn."

 

Profetische woorden.

Gerelateerd: