Wereldberoemde streamer IShowSpeed out zich als fan van de Rode Duivels ... of toch niet?

 ma 17 juni 2024 12:46
De Amerikaanse Youtuber jut zijn fans wat op terwijl hij een kebab eet.

Op sociale media circuleren er sinds gisteren allerlei beelden van bekende YouTuber IShowSpeed in een truitje van de Rode Duivels. Je zou kunnen denken dat de nationale ploeg er een ster bij heeft, maar niets blijkt minder waar. 

Voor wie hem nog niet kent: IShowSpeed is een fenomeen op sociale media. Op YouTube heeft hij meer dan 25 miljoen abonnees en uploadt hij wekelijks video's over zijn knotsgekke avonturen.

In het voetbal is de Amerikaan ook geen onbekende figuur. Zo is hij een grote fan van Cristiano Ronaldo en maakte hij deel uit van de benefietwedstrijd 'match for hope'. In die wedstrijd stond hij aan de zijde van onder meer Eden Hazard en David Villa. 

 

Hij liet zich de afgelopen dagen ook opmerken in Duitsland, nota bene in een shirtje van de Rode Duivels. Hij at een kebab en deed een achterwaartse salto, zijn handelsmerk. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"This is Germany"

Maar wie dacht dat de Rode Duivels een bekende fan rijker zijn, komt bedrogen uit. De YouTuber is er heilig van overtuigd dat hij een shirt van Duitsland draagt. Zijn gezelschap moet hem erop wijzen dat het om een truitje van België gaat. 
 

"Ik heb het gekocht in een tweedehandswinkel hier in Duitsland en de verkoper verzekerde me dat het van Duitsland is", vertelde de Amerikaan zelfzeker. 

 

Een kat in een zak dus voor de wereldster, die volgende keer wel twee keer zal nadenken als hij een truitje koopt. 

@plugfc7 Speed wearing a Belgium shirt thinking it’s a Germany shirt #speed #ishowspeed @IShowSpeed @Nader Jindaoui ♬ original sound - PlugFC