Ga naar de inhoud

Antwerp Giants moet daags na verloren titelstrijd op zoek naar nieuwe coach

 di 4 juni 2024 11:56
Skelin gaat weer in Polen aan de slag.
Ivica Skelin tussen zijn Giants. De 50-jarige Kroaat verlaat de club na 2 seizoenen.

Ivica Skelin stopt als coach van Antwerp Giants. Het tweejarige contract van de 50-jarige Kroaat liep af, hij gaat opnieuw aan de slag in Polen. 

Twee jaar geleden kwam Skelin naar de Giants om de ploeg, toen uitgeschakeld in de kwartfinales van de play-offs, weer op de rails te zetten.

En dat lukte. Twee keer op een rij speelde Antwerp de titelfinale. In zijn eerste seizoen pakten Skelin en zijn mannen de Belgische beker, eindigden ze eerste in de reguliere competitie, maar verloren ze de titel aan Oostende.

En dat overkwam hen de voorbije dagen opnieuw. Antwerp eindigde tweede in de reguliere competitie en moest in 4 matchen een 13e titel op een rij aan de kustrivalen laten.
 

Skelin, die eerder in ons land ook Pepinster en Leuven trainde, trekt naar de Poolse competitie OBL, waar hij Warschau zal coachen. Voor Antwerp was Skelin ook in Polen aan de slag, bij Twarde Pierniki Torun.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: