Ga naar de inhoud

"Oeps, kunnen ze ook zo slecht spelen?": Klopp spaart Liverpool-elftal niet

 vr 12 april 2024 07:53
Liverpool-trainer Jürgen Klopp.

Heeft Liverpool zijn voorlaatste Europese wedstrijd gespeeld onder Jürgen Klopp? Na de oplawaai tegen Atalanta staat de Premier League-club op de rand van de uitschakeling in de Europa League. "Het was echt heel slecht", stelde de Liverpool-coach.

Liverpool was dé uitgesproken favoriet voor de eindzege in de Europa League, maar die voorspellingen liggen in de prullenmand na een 0-3-nederlaag voor eigen publiek tegen Atalanta.

 

Jürgen Klopp, die na dit seizoen afscheid neemt van The Reds, dreigt volgende week dus zijn laatste Europese wedstrijd te coachen bij Liverpool.

 

"Helaas valt er niets positiefs te zeggen over onze wedstrijd", spaarde Klopp zijn kritiek niet. "Darwin Nunez had één goed moment, maar daarna werd het heel slecht."

"Er was geen tactische discipline. We waren overal en nergens. Atalanta verdiende het gewoon om te winnen, wij verdienden het om te verliezen."

Dit was een dieptepunt voor ons.

Jürgen Klopp

Gelooft Klopp nog in een stunt in de terugwedstrijd? "Ik weet dat we beter kunnen als we wat zaken aanpassen. Als we goed spelen, kunnen we zeker winnen in Bergamo. Maar of we met 3-0 kunnen winnen, weet ik niet."

 

Klopp hoopt alvast snel beterschap te zien, zeker nu het nog verwikkeld is in de razend spannende titelstrijd in de Premier League. "Zondag wil ik een reactie zien tegen Crystal Palace."

 

"Vannacht moeten mijn spelers zich slecht voelen en er eens slecht van slapen, maar daarna moeten we weer vooruit kijken."

 

"Ik heb vanavond enkele prestaties gezien die ik nog nooit had gezien. Ik dacht echt: 'Oeps, kunnen ze ook zo spelen?' Want het was echt heel slecht."

 

"Dit was een dieptepunt voor ons."

Gerelateerd: