Ga naar de inhoud

Het kortste frame ooit? Drie missers op rij maken na nog geen 2 minuten einde aan partij

 vr 8 september 2023 11:52
Alfie Burden speelde de bal telkens te kort.

Alfie Burden kan in de voorronde van het English Open wel eens het kortste frame ooit hebben geklokt in de snookergeschiedenis. Na de break-off slaagde hij er drie keer op een rij niet in om een rode bal te raken, waardoor het frame tegen Matthew Selt na nog geen 2 minuten was afgelopen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het kan trouwens de beste overkomen. Ook wereldkampioen Luca Brecel miste in 2020 in de Championship League drie keer op een rij, waardoor het frame met amper 12 punten voor zijn tegenstander Mark Joyce was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: