Ga naar de inhoud

Marcelo verlaat veld in tranen, nadat hij "per ongeluk" been van tegenstander had gebroken

 wo 2 augustus 2023 12:07
Marcelo wordt getroost op het veld.
Marcelo (35) wordt getroost door een tegenstander.

Drama in de Copa Libertadores. In de wedstrijd tussen Argentinos Juniors en Fluminense heeft Marcelo (35) per ongeluk een tegenstander een gruwelijke blessure bezorgd. De voormalige topspeler van Real Madrid ging op het been van Luciano Sanchez staan en zag meteen de schade. Hij keek in eigen boezem, verliet het veld in tranen en excuseerde zich uitvoerig via Instagram.

De beelden van de tackle (niet voor gevoelige kijkers):

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De beelden hierboven zijn niet voor gevoelige kijkers. In de 1/8e finales van de Copa Libertadores was Marcelo met het Braziliaanse team Fluminense op bezoek bij Argentinos Juniors.

 

Het stond 1-0 voor de thuisploeg wanneer in minuut 56 de linksachter zich compleet misrekende. Marcelo begon aan een dribbel en wilde zich met zijn linkerbeen afzetten. Het been van tegenstander Luciano Sanchez kwam echter onder zijn voet terecht en klapte volledig dubbel.

 

Het zijn beelden die doen denken aan het Wasilewski-incident, en Marcelo zag zelf ook meteen wat er aan de hand was. De Braziliaanse ster besefte wat er gebeurd was en kreeg het zelf erg moeilijk. Na een rode kaart verliet hij het veld in tranen terwijl hij door ploeggenoten en tegenstanders getroost werd.

 

Enkele uren later postte Marcelo op Instagram een (oudere) foto waarop hij de hand schudt met het slachtoffer.

 

In het bijschrift excuseert hij zich voor wat er gebeurd is: "Zonder het te willen, heb ik mijn tegenstander geblesseerd. Ik wens Sanchez een spoedig herstel toe."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.