Ga naar de inhoud

Ploeggenotes verrassen Emma Meesseman die met open mond kijkcijfers verneemt: "Amai, dat is zot!"

 ma 26 juni 2023 19:55

Emma Meesseman komt ogen tekort bij haar landing in Zaventem. De sterspeelster van de Belgian Cats kreeg een ferme lofzang van eigen teamgenotes, een dikke knuffel en kus van een onbekende (?) fan en geniet met volle teugen: "We beseffen nu pas wat we gedaan hebben."

"MVP, MVP, MVP!"

 

Speelster van het toernooi Emma Meesseman wordt luid toegezongen door haar eigen ploeggenoten bij de aankomst in de luchthaven van Zaventem. 

 

"Daarjuist waren ze nog niet zo luid, dat bewaren ze voor nu", kan ze er mee lachen voor de microfoon van Sporza. "Op dit soort momenten beseffen we wat we gedaan hebben."

Het motto van dit EK was: dare to dream. Dus droom maar!

Emma Meesseman

Wat Meesseman ook nog niet helemaal besefte: 1 miljoen mensen hebben de Belgian Cats Europees kampioen zien worden op VRT1. 

 

"Amai, dat wist ik echt niet", knikt Meesseman verbaasd. "Amai, dat is wel zot. Ik sluit me helemaal af van media en sociale media."

 

Daarna kreeg ze een dikke knuffel en een kus van een onbekende, maar wel zeer liefdevolle fan. "Kijk, als ik zo'n voorbeeld kan zijn voor kinderen... Het motto van dit EK was: dare to dream. Dus droom maar!"

 

"Ik hoop dat er veel volk morgen komt naar Brussel. Vanavond ga ik niet veel meer doen. Ik ga naar Ieper, naar mijn opa, die me erg gemist heeft. Ik ga een beetje bij hem gaan zitten."

Gerelateerd: