Ga naar de inhoud

Luister of kijk naar een nieuwe aflevering van Wielerclub Wattage

 do 20 april 2023 12:33

Na een weekje afwezigheid was Tom Boonen weer op post voor een nieuwe aflevering van Wielerclub Wattage. Dit keer ging de opname door in Café Welkom in Noorderwijk, waar Ruben Van Gucht weer nieuwe inzichten en straffe verhalen ontfutselde bij Boonen, Jan Bakelants en Dirk De Wolf. Kijk of luister hier.

Beluister de podcast

Wielerclub Wattage ruilt De Hoorn in voor Café Welkom in de laatste rechte lijn naar Luik-Bastenaken-Luik. Gastheer Ruben Van Gucht ontfutselt bij Tom Boonen, Jan Bakelants en Dirk De Wolf weer nieuwe inzichten (Evenepoel had beter de Pijl gereden, de Amstel was vervalst maar niet door Van Vliet & Van Avermaet moet in schoonheid eindigen) en straffe verhalen (de medaille van Tom, de voetbalreis van Dirk en de kreeftenbisque van Jan).

Of bekijk de video op VRT MAX

Gerelateerd: