Ga naar de inhoud

Kop van Jut bij Tottenham: Sanchez valt in onder gefluit en wat later ook weer vervangen onder fluitconcert: "Nooit meegemaakt"

 ma 17 april 2023 13:13
Davinson Sánchez verwijderde zijn Instagram-account door de vele negatieve reacties

Een invalbeurt om snel te vergeten voor Davinson Sanchez. De Spurs-verdediger kwam in de thuiswedstrijd tegen Bournemouth na 35 minuten tussen de lijnen, om vervolgens in de fout te gaan bij een tegendoelpunt en even later opnieuw gewisseld te worden. Sanchez was dan ook aangeschoten wild bij de eigen supporters. 

Na iets meer dan een halfuur viel Sanchez in voor de geblesseerde Clément Lenglet. 

 

Dik tegen de zin van het thuispubliek dat zijn ongenoegen over de recente  wanprestaties duidelijk maakte met een fluitconcert aan het adres van de Colombiaan. 

 

Sanchez speelde een ongelukkige rol bij de 1-2 van Bournemouth na de rust. En toen Tottenham niet veel later een tweede doelpunt slikte, haalde interim-coach Christian Stellini de verdediger onder luid gejoel naar de kant.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Een incident dat ook indruk maakte bij de ploeggenoten van Sanchez. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière", vertelde doelman Hugo Lloris bij de collega's van beIN Sports. 


"Ik vind dit heel erg voor Davinson en leef met hem mee. Hij is een goede vriend én teamgenoot. Hij zit al jaren bij de club en werkt altijd heel hard." 


"Dit is heel triest voor de club, voor Davinson en voor de fans. Zoiets wil je niet zien in het voetbal", aldus Lloris.

Bekijk hier de reactie van Lloris:

@spursarmytiktok What did you make of the boos Davinson Sanchez recieved everyrime he touched the ball and when he was substituted? 😳 #sanchez #davinsonsanchez #hugolloris #lloris #tottenham #substitute #thfc #spurs #ttid #coys #totbou #bournemouth #spursarmy ♬ original sound - Spurs Army

De negatieve reacties klonken tot ver buiten het stadion. Want ook online regende het haatreacties op de prestatie van Sanchez. Kort na de match verwijderde hij dan ook zijn Instagram-account. 


Om de malaise compleet te maken, incasseerde Tottenham in de extra tijd nog de 2-3. De Spurs morsen zo kostbare punten in de strijd om een plek bij de top-5 in de Premier League. 

Gerelateerd: